Search
Close this search box.

Vi skräddarsyr för dig

Vi är vana att skräddarsy skapande skola-projekt utifrån skolors egna önskemål och förutsättningar. Har ni tankar och idéer, kontakta oss så kan vi se om vi kan skapa ett givande projekt tillsammans. Kanske har ni ett specifikt tema eller en problemställning som ni vill undersöka med hjälp av kreativa praktiker. Vi har erfarenhet, och hyser stor tillit till att teatern är ett kraftfullt pedagogiskt verktyg som skapar identifikation, inlevelse och igenkänning.

Genom åren har vi skapat en rad projekt med olika teman såsom exempelvis hållbarhet, identitet, sexualitet, utanförskap, gemenskap, demokrati, läsförståelse, berättande och mycket mer. Alla projekten har självklart anpassats till elevernas ålder och skolornas önskemål och behov.

Det skulle också kunna vara att ni är nyfikna på hur det är att verka inom ett kreativt yrke. Eleverna kan få inblick de olika delarna av en teater i och med att personer från teaterns olika yrkeskategorier (exempelvis skådespelare, dramatiker, scenograf, kostymör, ljussättare och musiker) kommer och håller workshops.

Tveka inte att kontakta oss!