Vi söker en Teaterproducent (vikariat)

Om Teater Martin Mutter

Teater Martin Mutter är en fri teater i Örebro med fokus på scenkonst för barn och unga. Det senaste året har vi utökat vår verksamhet till att ha så mycket som 4-6 föreställningar i planerings- och produktionsprocessen.

Vi gör våra föreställningar nära vår målgrupp och använder oss alltid av referensklasser som vi möter både i samtal och praktiskt arbete. Vi hämtar gärna material direkt från de ungas verklighet och arbetar oftast med nyskriven dramatik. Under 2017 spelade vi drygt 280 föreställningar på egen scen och på turné. I våra lokaler arrangerar vi även gästspel samt workshops och föreläsningar. Teater Martin Mutter har stöd från Statens Kulturråd, Örebro kommun och Region Örebro län. Läs mer om teatern på www.martinmutter.com

Om tjänsten

Teater Martin Mutter söker en vikarierande producent på heltid mellan 2019-01-07 till 2019-06-30. Som producent projektleder du en eller flera produktioner och ansvarar för dess planering samt över hur projektet kommuniceras, marknadsförs och säljs.

Varje person som arbetar hos oss har sina egna ansvarsområden, men du kommer ofta gå utanför dina huvudsakliga arbetsuppgifter, vilket förutsätter flexibilitet och samarbetsförmåga. Du är en god organisatör, är van att skapa kontakter och du är bekväm med att prata inför publik. Du är bekant med/har erfarenhet av att barn i förskolan och skolan är målgrupp för kulturupplevelser.

 

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av att arbeta med projektledning och planering och du är van att följa budget. Erfarenhet av och/eller utbildning inom producentyrket eller motsvarande är meriterande. Även erfarenheter av marknadsföring samt kunskaper inom InDesign och Photoshop är meriterande. Du får gärna tala flera språk. Körkort B är ett krav.

 

Anställningen

Tjänsten är ett föräldravikariat som löper mellan 2019-01-07 och 2019-06-30.

 

Kontakt

Frågor besvaras av Sarah Broberg, teaterchef och konstnärlig ledare på sarah@martinmutter.com

 

Avtal

Teater Martin Mutter är medlem i Teatercentrum och följer kollektivavtalet slutet mellan Teatercentrum och Teaterförbundet avseende anställda vid fria professionella teatrar.

 

Ansökan

Skickas till info@martinmutter.com och märks ”Vik. teaterproducent”. Sista ansökningsdag 14 oktober.