GÄSTSPEL – Kalle Haglund

Kalle Haglund

Affisch & bild: Cecilia Lundh

… en vemodig och lågintensivt humoristisk iscensättning av ett antal separata texter- En knapp timslång pärla stilla humor om att födas och bli till, om och om igen.

Läs recension på föreställningen här.

Kalle Haglund är örebroaren som blev komiker, poet, musiker, författare och artist. För länge sedan vann han SM i Poetry Slam och kom trea i VM. (Det var egentligen fyra men det har liksom blivit trea med åren). Han har även skrivit manus till filmen Lycka till och ta hand om varandra.

Under åren har han turnerat med Riksteatern, skrivit och medverkat i föreställningar som exempelvis, Vem har lurat barnen? Det var en hyllad föreställning som gjordes tillsammans med musikern och artisten Laleh. Sen gjorde han också föreställningen Lätt autistiska särintressen tillsammans med musikern Markus Jägerstedt (Robyn, Monster och maskiner).

Med vemod, charm, eftertänksam och underfundig humor har han blivit en mycket hyllad ordkonstnär och underhållare. Hans framföranden kan beskrivas som musikaliskt filosofiska på ett roligt, sorgligt, vackert och intelligent vis.

Fredag 11 april  & lördag 12 april kl 19.00

Vi öppnar 18.00

Biljettpris: 150 kr

Bokar gör du på www.nortic.se – klicka på datumen – 11 april  12 april

eller ring oss på 019-10 10 24

Varmt välkomna!