Gästspel cirkus: Tråkmånsafton av Kompani Giraff


En familjeföreställning från 5 år

När: 5 dec kl 13.00 och 15.00
Var: Teater Martin Mutter, Beväringsgatan 6 Örebro
Biljetter: 60 kr per person, förköps på nortic.se
Speltid: 45 min


En cirkusföreställning om årets tråkigaste dag. 

Antti får veta att det precis som Julafton och Midsommarafton också finns en Tråkmånsafton. Det är den dagen på året då man ska ha tråkigt och den infaller just i dag. Tillsammans med Jonny-skrotsamlare och Leif Nordin, världens bästa grannar, utforskas fina tråkmånstraditioner som prylstädning, garderobsfiske och badkarsdykning. Men hur trion än anstränger sig för att ha riktigt tråkigt så misslyckas de – det blir helt enkelt en alldeles för rolig dag.

Föreställningen är en del av utvecklingsprojektet Cirkus Örebro som erhåller stöd från Statens Kulturråd och Region Örebro Län. 

 

Angående vaccinpass på Teater Martin Mutter
Från och med den 1 december 2021 införs vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med över 100 personer. Det påverkar dock inte er som köpt biljett till något av Teater Martin Mutters arrangemang eftersom publikantalet aldrig överskrider 100 personer hos oss. Det betyder alltså att man INTE behöver visa vaccinpass hos oss. Detta gäller tillsvidare men kan komma att ändras. Mer information om covid-19 finns här.