Teater som verktyg och underhållning

IRL-teater

Vår interaktiva teater – In Real Life – visar delar ur er verklighet, är underlag för diskussioner och ger förslag på problemlösning m m. Det kan t ex vara ett forumspel med belysande scener, där publiken har möjlighet att påverka vad som händer. Det kan vara scener som spelas upp som underlag för efterföljande diskussioner.

Manus skrivs i samarbete med uppdragsgivaren för att vara så nära Er verklighet som möjligt.

Impro

Lättare underhållning med improvisation anpassat till sammanhanget. Våra improvisatörer kan arbeta med olika tekniker och inriktning. Beroende på sammanhang och önskemål gör vi ett upplägg som involverar publiken i en hejdlös underhållning.

Hela paketet

I samarbete med Holmbergs Talare skapar vi också hela utbildningspaket med föreläsare, moderatorer, IRL teater m m.

 

Blir du nyfiken? Hör av er till oss så diskuterar vi innehåll och tar fram offert.

Vi erbjuder kostnadsfritt ett första samtal/möte som leder fram till ett förslag på utformning och kostnad. Sen kan du och din verksamhet bestämma om ni vill gå vidare.

Du kontaktar oss genom att ringa 019 10 10 24 eller e-posta till info@martinmutter.com

Vi kan också erbjuda Forumteater på teckenspråk! – Klicka här!

 

Tidigare uppdragsgivare bl a:

SKL (Sveriges Kommuner och Landsting)/Tillväxtverket, Fackförbundet Vision Örebro, Landstinget Dalarna, City Örebro Centrumledningsbolaget AB, Örebro Universitet, Örebro Läns Landsting, Polismyndigheten i Örebro Län, Örebro Kommun, Näringslivskontoret Falu Kommun, SFAI (Svensk Förening för Anestesi och Intensivvård), Studiefrämjandet i Waasa Finland, Eskilstuna Energi & Miljö AB, Tullängens gymnasieskola Örebro

Röster från våra uppdragsgivare:

”Martin Mutters teater var kalasbra, detta skulle jag vilja att hela myndigheten fick ta del av.”

”Ord som fantastiskt, inspirerande, jättebra mailades till kontoret efteråt.”

”Det här behövs inom fler områden.”

”Gestaltning av problem för att kunna se saker och ting som de är.”

”Mina förväntningar var att Forumteater skulle engagera och skapa lite liv i de annars så tråkiga konferenserna som oftast ser likadana ut. Arrangemanget överträffade mina förväntningar och jag är jättenöjd!”